STORE NYHEDER!

Vi har åbnet en ny del; CPHLabs Mad

Det fejrede vi den 23. november 2023

CPHLabs Food har plads til et par startups mere, så kontakt os, hvis du er interesseret.

Den nye facilitet er for nystartede fødevarevirksomheder, der har brug for laboratorieplads til at udvikle deres næste fødevareprodukt, ingrediens eller proces. Mere info nedenfor.

Driver du en food-startup i den tidlige fase, som har brug for et food-lab?

CPHLabs i Symbion, København Østerbro kan måske hjælpe dig

Vi har åbnet en ny fælles laboratoriefacilitet, CPHLabs Food. Den nye laboratoriefacilitet er til nystartede virksomheder i fødevareindustrien, der har brug for laboratorieplads til at udvikle deres næste fødevareprodukt, ingrediens eller proces.

Bliv en del af et relevant fælles food-lab-fællesskab

CPHLabs i Symbion, er et fælles laboratorium, hvor nystartede life science- og biotekvirksomheder kan leje deres egen plads. I det delte laboratorium kan startups f.eks. dele udstyr. På den måde får de adgang til mere udstyr end deres eget. Vi udvider nu dette koncept til også at omfatte fødevare-startups.

Faciliteter og adgang

Den nye del, CPHLabs Food, dedikeret til udvikling af fødevareprodukter, ingredienser eller processer, har de samme basiselementer som i den eksisterende CPHLabs (se https://cphlabs.dk).

Indhold ved leje af plads i det fælles food-lab:

  • 24 timers adgang til egen dedikeret laboratoriebænk i et basisudstyret fælles laboratorium dedikeret til at lave laboratoriearbejde med fødevareprodukter, ingredienser og processer.
  • Lettere deling af udstyr og andre ressourcer
  • Adgang til flekskontor i fælles arbejdsområde
  • Adgang til mødelokaler
  • Post, pakkeservice, internet og adgang til printere
  • Gratis kaffe
  • Netværk med ligesindede food-startups og sparring med Food & Bio Cluster Denmarks konsulenter, der holder til i Symbion.

Som en del af CPHLabs fællesskabet har du adgang til forskellige fælles ressourcer og et værdifuldt netværk til at fortsætte og udvikle din virksomhed på CPHLabs.

I øjeblikket har vi plads til yderligere to startups.

Startups, der passer til konceptet

Vi mener, at startups, der passer godt ind i dette koncept, er i den tidlige fase med behov for et food-lab (ikke et normalt køkken), hvor de kan eksperimentere og teste produkter, der skal testes af mennesker eller dyr. Startups kan arbejde på at skabe nye produkter, processer eller tjenester.

Konceptet vil blive udviklet med input fra samarbejdspartneren Food & BioCluster, som kan støtte med inkubatormiljø, kurser, events, eksperter, investorer, producenter osv. med relevans for fødevarerelaterede startups.

Ansøg nu!