Aktiviteter2023-09-12T19:33:51+00:00
DELTAGE I VORES STORE NETVÆRK

Netværksaktiviteter

Ventures & Wine café

Kom og få pitchtræning/inspiration og forbered dig til TechBBQ 2023 (13.-14. september) eller et andet arrangement.

To erfarne netværkere vil hjælpe os: Jan Thordsen - programleder for Life Science-scenen, TechBBQ og Anne-Marie Hall - grundlægger af AmazingHall (amazinghall.com).

Organiseret af REBBLS og CPHLabs, støttet af Industriens Fond.

Info og tilmelding her:

7. September, 2023, 5:00 - 8.00 p.m. på Symbion

CPHLabs på TechBBQ

🔥 Skal du med CPHLabs til TechBBQ 2023? 

CPHLabs er stolte over at være officiel @TechBBQ-partner, beliggende tæt på det nye Life Science without borders-område. Vi kan gøre en forskel, der vil hjælpe med at drive det nordiske økosystem fremad. 🚀Kom og mingl med fællesskabet, bliv inspireret af det fantastiske sceneprogram med indflydelsesrige ledere, visionære startups, der fremviser og pitcher. Mød investorer, iværksættere og brancheaktører!

🎟️ Køb dine billetter i dag: https://bit.ly/3JQBcYU Som en del af CPHLabs fællesskabet kan du få 30% rabat på din billet, brug denne kode: https://ti.to/techbbq/2023/discount/PartnerNetwork30💃 Vi ses til den mest hyggelige tech-konference i Norden! ✨ #TechBBQCommunity

13-14. September, Lokomotivværkstedet, 2450 København SV

Fællesskabets fredagsbar

Start weekenden og måske din ferie med dine kolleger og naboer fra lokalsamfundet til en drink og en hyggelig snak i den månedlige fredagsbar.

22. September 2023, fra kl. 15:30 - 18:00 på Symbion

FREMTIDIGE BEGIVENHEDER

CPHLabs økosystem relevante fremtidige begivenheder.

Morgenmad i Fællesskabet

Deltag i den månedlige Community Breakfast på Symbion, og start dagen med et rundstykke og en hyggelig snak!

12. Oktober 2023, kl. 9.00 - 10.00 på Symbion

Ventures & Wine café

Deltag i dette månedlige arrangement arrangeret af REBBLS og CPHLabs, støttet af Industriens Fond for at få startup-relevant inspiration og møde ligesindede.

Specifikt emne skal fastlægges.

12. Oktober, 2023, 5:00 - 8.00 p.m. på Symbion

Beståede begivenheder

Den bestået CPHLabs økosystem relevante begivenheder til inspiration.

I 2023

Ventures & Wine café

Professor og iværksætter Morten Sommer vil være med og dele sine erfaringer fra det akademiske miljø og start-up miljøet med os. Han vil også dele personlige refleksioner og indsigter om at vælge en vej i livet.

Deltag i denne månedlige begivenhed, der arrangeres af REBBLS og CPHLabs , for at få inspiration til opstartsrelevante emner og møde ligesindede.

Bestået EVENT. 8. Juni, 2023, 5:00 - 8.00 p.m. på Symbion

Den lovgivningsmæssige rejse

Dette er et meget værdifuldt kursus, hvis du udvikler nogen form for udstyr til diagnosticering, behandling eller forebyggelse af sygdomme som f.eks. medicinsk software, medicinsk udstyr (MDR) og udstyr til in vitro-diagnostik (IVDR). På kurset får du afgørende viden om de lovgivningsmæssige lovkrav for at få et medicinsk produkt på/til markedet. Du får pædagogiske værktøjer, sparring med eksperter og online undervisning. Med denne viden kan du spare værdifuld tid. Få mere info og tilmeld dig her.

Bestået event. Løbende kursus Deadline bestået Ansøgningsfrist 6. marts 2023

Ventures & Wine café

Kom med og få indsigt i den fascinerende verden af neurovidenskab og forbrugeradfærd. Vores særlige gæstetaler er Thomas Ramsøy, CEO for Neurons. Thomas vil diskutere menneskelige reaktioner fra gyserfilm til forbrugervalg, og hvordan neurovidenskab kan hjælpe virksomheder med at forudsige menneskelig adfærd. Virksomheden Neurons bruger neurovidenskabsbaseret forskning til at hjælpe virksomheder med at forstå deres kunder bedre.

Deltag i dette månedlige arrangement arrangeret af REBBLS og CPHLabs med støtte fra Industriens Fond for at få inspiration til start-up relevante emner og møde ligesindede.

Bestået EVENT. 11. Maj, 2023, 5:00 - 8.00 p.m. på Symbion

Øl med jævnaldrende

REBBLS x BII crossover event med fokus på Enabling Technologies - nye metoder til at forbedre opdagelses- og udviklingsprocessen inden for medicinalindustrien. Forvent fem innovative startups (herunder to CPHLabs startups; Dianox og Synobody), der viser deres teknologi, som fremskynder lægemiddeludviklingsprocessen for at give et bedre, hurtigere og billigere slutresultat.

Bestået EVENT. 19. April, 2023, 5:00 - 8.00 p.m. på BioInnovation Institute 3 Ole Maaløes Vej 2200 København

Ventures & Wine café

Kom med CPHLabs og REBBLS i denne måned, hvor vi diskuterer, hvordan blød finansiering kan fremme iværksætteri selv i meget store organisationer, med fokus på spinouts fra hospitaler her i København. Disse to fantastiske oplægsholdere vil fortælle om hospitalets spinout-rejse fra både den institutionelle og den iværksættermæssige side.

Ayşe Tolunay, Strategic Research Support Advisor fra Region Hovedstaden

Morten Albrechtsen, administrerende direktør for FluoGuide A/S

Få oplysninger og tilmeld dig her.

Godkendt EVENT 13. April, 2023, 17:00 - 20:00 på Symbion

Ventures & Wine café

Deltag i denne månedlige begivenhed, der arrangeres af REBBLS og CPHLabs. Denne gang har vi fornøjelsen af at byde Kim Wejendorp fra Novo Nordisk Foundation Center for Biosustainability og Randi Wahlsten, CEO for MATR foods, velkommen. Muligheder og udfordringer inden for det hurtigt skiftende område for fødevareentreprenørskab vil blive diskuteret! Mere info og tilmelding her.

Godkendt EVENT 9. Marts, 2023, 17:00 - 20:00 på Symbion

Start-up Academy

Har du altid været nysgerrig efter at vide, hvad der skal til for at starte din egen start-up inden for life science? Deltag i dette Start-up Academy for at få de værktøjer og færdigheder, der er nødvendige for at tage de første skridt mod succes.

I samarbejde tilbyder CPHLabs og REBBLS et fire dages dybdegående kursus i de særlige forhold omkring life science iværksætteri i det danske økosystem.

Mød ligesindede mennesker og skab nye meningsfulde forbindelser.

Tilmeldingen er åben!

https://www.rebbls.dk/startupacademy

Bestået EVENT
2. - 5. Marts 2023 København
Se alle begivenheder

Ofte stillede spørgsmål.

Har du et brændende spørgsmål? Du finder de fleste af svarene lige her.
Ellers kan du bare skrive til os på hi@cphlabs.dk

Kan jeg arbejde med patogene mikroorganismer i laboratoriet?2023-07-21T10:15:24+00:00

Nej, laboratoriet er desværre ikke egnet eller udstyret til at arbejde med patogene mikroorganismer.

Kan jeg arbejde med GMO?2022-11-24T12:13:51+00:00

CPHLabs er ikke indrettet til brug af GMO'er. Det er dog noget, som vi håber at kunne integrere i fremtiden.

Er laboratorie godkendt til at arbejde med fødevarer?2023-07-24T08:58:29+00:00

Ja, hvis du har planer om at forske i fødevarer, f.eks. fødevareprocesser eller fødevareudvikling, kan du gøre det i den del af vores faciliteter, der hedder CPHLabs Food. Det område er dedikeret til fødevare-startups og er det sted, hvor du kan arbejde, hvis du planlægger at spise eller smage noget, du har lavet. Hvis du vil producere og sælge fødevarer, er CPHLabs Food ikke det rette sted.

Kan jeg medbringe mit eget udstyr?2022-11-24T12:14:25+00:00

Ja, det kan du! Du bestemmer suverænt, hvad du vil beholde på din egen bænk. Hvis du har planer om at medbringe stort udstyr, der ikke passer til din laboratoriebænk, skal du tale med lederen af CPHLabs på forhånd.

Hvem er ansvarlig for laboratoriet?2022-11-24T12:14:47+00:00

Leder af CPHLabs er Lotte Munch Lambertsen. Du kan kontakte hende på lml@symbion.dk

Gå til toppen