Aktiviteter2024-06-11T08:06:26+00:00
DELTAG I VORES STORE NETVÆRK

Netværksaktiviteter

Ventures & Wine café

Emne: Enzymer til menneskers sundhed. Hvilken rolle spiller enzymtilskud i fremtiden for menneskers sundhed, og hvordan udvikler vi fremtidens enzymer til denne anvendelse. Deltag i Ventures & Wine for at få perspektiver på dette fra taleren: Mads Emil Mikkelsen, medstifter af Alcolase, og Carlos G. Acevedo-Rocha, forsker i proteinteknologi ved Novo Nordisk Center for Biosustainability, DTU. Denne arrangementsserie er organiseret af REBBLS og CPHLabs i Symbion og støttet af Industriens Fond. Tilmeld dig her: X

13. juni 2024, kl. 17.00-20.00 på Symbion

Community Fredagsbar

Start weekenden med dine kolleger og naboer fra Symbion og CPHLabs community til en drink og en hyggelig snak i den månedlige fredagsbar.

28. juni 2024, kl. 15:30 - 18:00 på Symbion

FREMTIDIGE BEGIVENHEDER

CPHLabs økosystem relevante fremtidige begivenheder.

Community Morgenmad

Deltag i den månedlige Community morgenmad på Symbion, og start dagen med en kop kaffe, et rundstykke og en hyggelig snak!

8. August, 2024, kl. 9.00 - 10.00 på Symbion

Ventures & Wine café

Emne: Bliver endnu ikke annonceret. Deltag i dette månedlige netværksarrangement for at få inspiration og møde ligesindede i Life Science Startup-økosystemet. Denne eventserie er organiseret af REBBLS og CPHLabs i Symbion og støttet af Industriens Fond.

5. september 2024, kl. 17.00-20.00 på Symbion

CPHLabs på TechBBQ

Spændende nyheder! CPHLabs Vi er glade for at kunne meddele, at vi bliver partnere på dette års TechBBQdet største startup- og innovationstopmøde i Skandinavien. CPHLabs partnerne; Symbion, KU og REBBLS samt CPHLabs startups vil være til stede på vores stand ved Life science-området. Kom og vær med til dette hygge begivenhed, hvor life science-entusiaster og iværksættere mødes til to dage med inspiration, netværk og vækst. Læs mere om denne begivenhed på https://techbbq.dk/life-science/

Vi ses der!

11. + 12. September, 2024, på Lokomotivet, København

Tidligere begivenheder

Den bestået CPHLabs økosystem relevante begivenheder til inspiration.

I 2023

Community Sportsdag & BBQ fest

Deltag i Community Sportsdag og BBQ fest. Du kan konkurrere i forskellige discipliner, møde dine kolleger og have det sjovt! Kun for Symbion-medlemmer. Mere info her: x

7. juni 2024, kl. 15.00 til ... på Symbion

Ventures & Wine café

Emne: Produktudvikling gennem systemarkitekturprincipper. Vores foredragsholder Sr. Director Rajat Mehta, Product Systems RD, Acute care Diagnostics fra Radio Meter, vil give os en unik indsigt i, hvordan systemarkitekturprincipper kan løfte din produktudviklingsproces. Denne arrangementsserie er organiseret af REBBLS og CPHLabs i Symbion og støttet af Industriens Fond. Tilmeld dig her x

16. Maj, 2024, 5:00 - 8.00 p.m. på Symbion

Ventures & Wine café

Emne: Bioteknologi til CO2-løsninger. Med talerne: Axel Bjørum fra EIFO, Vivienne Mol fra Again, Jascha Jäger fra Algiecel og Anantha Peramuna fra Nature Preserve. Denne eventserie er organiseret af REBBLS og CPHLabs in Symbion og støttet af Industriens Fond. Tilmeld dig her x

11. April, 2024, 5:00 - 8.00 p.m. på Symbion

Ventures & Wine café

🔥Generativ AI i forskning og udvikling inden for biovidenskab - tendenser, udfordringer og muligheder🔥

Deltag for at få indsigt fra start-up (Amass), etableret biotek (Genmab) og inkubator/finansieringsorgan (BII) om, hvordan Gen AI ændrer Life Science R&D-landskabet. Hvad er tendenserne, udfordringerne og mulighederne på dette område?

Arrangementet er organiseret af REBBLS og CPHLabs, støttet af Industriens Fond.

Mere info og tilmelding klik her X

14. Marts, 2024, 5:00 - 8.00 p.m. på Symbion

4-dages opstartsakademi

 REBBLS opstartsakademi

Begynd din opstartsrejse her! Er du nysgerrig efter at starte din egen life science start-up? Deltag i REBBLS Start-Up Academy for at tage de første skridt, få opstartsrelevant viden og møde ligesindede. Arrangementet er organiseret af REBBLS, KU, CPHLabs i Symbion og støttet af Industriens Fond. Mere info og tilmelding, klik her X

29. februar til 3. marts, 2024 i København (tilmeldingsfrist: 15. februar)

Ventures & Wine café

 REBBLS opstartsakademi: Dengang og nu. 

Deltag i det første Ventures & Wine i 2024, om den spændende udvikling af REBBLS Start Up Academy fra 2020 til i dag. Find ud af, hvordan akademiet har ændret sig siden den første udgave, og hvad du kan forvente af akademiet i 2024 (29. februar - 3. marts). Følgende alumner fra Start Up Academy og grundlæggere fra Accura Medical, Reef Circular og ExCulture vil fortælle deres opstartshistorier og erfaringer fra deres tid i REBBLS Start Up Academy.

Arrangementet er organiseret af REBBLS og CPHLabs, støttet af Industriens Fond.

Mere info og tilmelding klik her X

11. Januar, 2024, 5:00 - 8.00 p.m. på Symbion

Ventures & Wine café

Deltag i det sidste Ventures & Wine i 2023, og lær af serieiværksætter og business angel, Nicolaj Højer Nielsen, hvordan man får succes som startup med en Roadmap for Founders. Arrangementet er arrangeret af REBBLS og CPHLabs, støttet af Industriens Fond for at få opstartsrelevant inspiration og møde ligesindede.

Mere info og tilmelding her:

14. December, 2023, 5:00 - 8.00 p.m. på Symbion

Glögg & Æbleskiver

Tag en kort pause og kom til julehygge i Symbion Community med din CPHLabs og andre Symbion-kolleger.

7. December, 2023, 15:00 - 16.00 p.m. på Symbion

Community Julefest

Julefesten på Community er for virksomheder fra alle lokationer i Symbion Community.

Bemærk deadline for køb af billetter er den 13. november - eller tidligere, hvis der er udsolgt.
Mere info og tilmelding her

1. december 2023, kl. 15.00 - 2.00 på Symbion

CPHLabs Åbningsreception for mad

Vær med til at fejre udvidelsen af CPHLabs og åbningen af den nye fælles laboratoriefacilitet, CPHLabs Food. Den nye facilitet giver nystartede fødevarevirksomheder adgang til plads i et fælles laboratorium, der er dedikeret til udvikling af fødevareprodukter, ingredienser eller processer. For CPHLabs i Symbion Community er det en stor succes, når vi kan støtte et nyt forretningsområde for tidlige startups.

CPHLabs, støttet af Industriens Fond

Mere info og tilmelding her:

23. November 2023, kl. 15.00 - 17.00 på Symbion

Ventures & Wine café

Deltag i dette arrangement om "Sådan får du EU-finansiering" for at få værdifuld indsigt i den indviklede proces med at sikre blød finansiering inden for EU. Lær nuancerne i de forskellige finansieringsmuligheder, forstå kunsten at udforme en overbevisende ansøgning, og find ud af, hvorfor dit projekt fortjener EU-støtte.

Vi får ekspertindsigt i EU-finansieringens verden fra Greater Copenhagen EU-kontorer og Innovayt.

Organiseret af REBBLS og CPHLabs, støttet af Industriens Fond.

Info og tilmelding her:

9. November, 2023, 5:00 - 8.00 p.m. på Symbion

Ventures & Wine café

Deltag i det næste Ventures & Wine-arrangement om "Dos and Don'ts When Fundraising in Biotech" Vi vil dykke ned i fundraising-strategier, do + don'ts, succesopskrifter, mens vi lytter til både grundlægger- og investorperspektiver.

Hovedtalere: Sophia Heyde , Martin Tromp Permin, Lasse Nørregaard

Organiseret af REBBLS og CPHLabs, støttet af Industriens Fond.

Info og tilmelding her:

12. Oktober, 2023, 5:00 - 8.00 p.m. på Symbion

CPHLabs på TechBBQ

🔥 Skal du med CPHLabs til TechBBQ 2023? 

CPHLabs er stolt af at være officiel @TechBBQ-partner, der ligger tæt på det nye Life Science without borders-område. Vi kan gøre en forskel, som vil hjælpe med at drive det nordiske økosystem fremad. 🚀Kom og mingl med community, bliv inspireret af det fantastiske sceneprogram med indflydelsesrige ledere, visionære startups, der fremviser og pitcher. Mød investorer, iværksættere og brancheaktører!

🎟️ Køb dine billetter i dag: https://bit.ly/3JQBcYU Som en del af CPHLabs community kan du få 30% rabat på din billet, brug denne kode: https://ti.to/techbbq/2023/discount/PartnerNetwork30💃 Vi ses til den mest hyggelige tech-konference i Norden! ✨ #TechBBQCommunity

13-14. September, Lokomotivværkstedet, 2450 København SV

Ventures & Wine café

Kom og få pitchtræning/inspiration og forbered dig til TechBBQ 2023 (13.-14. september) eller et andet arrangement.

To erfarne netværkere vil hjælpe os: Jan Thordsen - programleder for Life Science-scenen, TechBBQ og Anne-Marie Hall - grundlægger af AmazingHall (amazinghall.com).

Organiseret af REBBLS og CPHLabs, støttet af Industriens Fond.

Info og tilmelding her:

7. September, 2023, 5:00 - 8.00 p.m. på Symbion

Ventures & Wine café

Professor og iværksætter Morten Sommer vil være med og dele sine erfaringer fra det akademiske miljø og start-up miljøet med os. Han vil også dele personlige refleksioner og indsigter om at vælge en vej i livet.

Deltag i denne månedlige begivenhed, der arrangeres af REBBLS og CPHLabs , for at få inspiration til opstartsrelevante emner og møde ligesindede.

Bestået EVENT. 8. Juni, 2023, 5:00 - 8.00 p.m. på Symbion

Den lovgivningsmæssige rejse

Dette er et meget værdifuldt kursus, hvis du udvikler nogen form for udstyr til diagnosticering, behandling eller forebyggelse af sygdomme som f.eks. medicinsk software, medicinsk udstyr (MDR) og udstyr til in vitro-diagnostik (IVDR). På kurset får du afgørende viden om de lovgivningsmæssige lovkrav for at få et medicinsk produkt på/til markedet. Du får pædagogiske værktøjer, sparring med eksperter og online undervisning. Med denne viden kan du spare værdifuld tid. Få mere info og tilmeld dig her.

Bestået event. Løbende kursus Deadline bestået Ansøgningsfrist 6. marts 2023

Ventures & Wine café

Kom med og få indsigt i den fascinerende verden af neurovidenskab og forbrugeradfærd. Vores særlige gæstetaler er Thomas Ramsøy, CEO for Neurons. Thomas vil diskutere menneskelige reaktioner fra gyserfilm til forbrugervalg, og hvordan neurovidenskab kan hjælpe virksomheder med at forudsige menneskelig adfærd. Virksomheden Neurons bruger neurovidenskabsbaseret forskning til at hjælpe virksomheder med at forstå deres kunder bedre.

Deltag i dette månedlige arrangement arrangeret af REBBLS og CPHLabs med støtte fra Industriens Fond for at få inspiration til start-up relevante emner og møde ligesindede.

Bestået EVENT. 11. Maj, 2023, 5:00 - 8.00 p.m. på Symbion

Øl med jævnaldrende

REBBLS x BII crossover event med fokus på Enabling Technologies - nye metoder til at forbedre opdagelses- og udviklingsprocessen inden for medicinalindustrien. Forvent fem innovative startups (herunder to CPHLabs startups; Dianox og Synobody), der viser deres teknologi, som fremskynder lægemiddeludviklingsprocessen for at give et bedre, hurtigere og billigere slutresultat.

Bestået EVENT. 19. April, 2023, 5:00 - 8.00 p.m. på BioInnovation Institute 3 Ole Maaløes Vej 2200 København

Ventures & Wine café

Kom med CPHLabs og REBBLS i denne måned, hvor vi diskuterer, hvordan blød finansiering kan fremme iværksætteri selv i meget store organisationer, med fokus på spinouts fra hospitaler her i København. Disse to fantastiske oplægsholdere vil fortælle om hospitalets spinout-rejse fra både den institutionelle og den iværksættermæssige side.

Ayşe Tolunay, Strategic Research Support Advisor fra Region Hovedstaden

Morten Albrechtsen, administrerende direktør for FluoGuide A/S

Få oplysninger og tilmeld dig her.

Godkendt EVENT 13. April, 2023, 17:00 - 20:00 på Symbion

Ventures & Wine café

Deltag i denne månedlige begivenhed, der arrangeres af REBBLS og CPHLabs. Denne gang har vi fornøjelsen af at byde Kim Wejendorp fra Novo Nordisk Foundation Center for Biosustainability og Randi Wahlsten, CEO for MATR foods, velkommen. Muligheder og udfordringer inden for det hurtigt skiftende område for fødevareentreprenørskab vil blive diskuteret! Mere info og tilmelding her.

Godkendt EVENT 9. Marts, 2023, 17:00 - 20:00 på Symbion

Start-up Academy

Har du altid været nysgerrig efter at vide, hvad der skal til for at starte din egen start-up inden for life science? Deltag i dette Start-up Academy for at få de værktøjer og færdigheder, der er nødvendige for at tage de første skridt mod succes.

I samarbejde tilbyder CPHLabs og REBBLS et fire dages dybdegående kursus i de særlige forhold omkring life science iværksætteri i det danske økosystem.

Mød ligesindede mennesker og skab nye meningsfulde forbindelser.

Tilmeldingen er åben!

https://www.rebbls.dk/startupacademy

Bestået EVENT
2. - 5. Marts 2023 København
Se alle begivenheder

Ofte stillede spørgsmål.

Har du et brændende spørgsmål? Du finder de fleste af svarene lige her.
Ellers kan du bare skrive til os på hi@cphlabs.dk

Kan jeg arbejde med patogene mikroorganismer i laboratoriet?2023-07-21T10:15:24+00:00

Nej, laboratoriet er desværre ikke egnet eller udstyret til at arbejde med patogene mikroorganismer.

Kan jeg arbejde med GMO?2022-11-24T12:13:51+00:00

CPHLabs er ikke indrettet til brug af GMO'er. Det er dog noget, som vi håber at kunne integrere i fremtiden.

Er laboratorie godkendt til at arbejde med fødevarer?2023-07-24T08:58:29+00:00

Ja, hvis du har planer om at forske i fødevarer, f.eks. fødevareprocesser eller fødevareudvikling, kan du gøre det i den del af vores faciliteter, der hedder CPHLabs Food. Det område er dedikeret til fødevare-startups og er det sted, hvor du kan arbejde, hvis du planlægger at spise eller smage noget, du har lavet. Hvis du vil producere og sælge fødevarer, er CPHLabs Food ikke det rette sted.

Kan jeg medbringe mit eget udstyr?2022-11-24T12:14:25+00:00

Ja, det kan du! Du bestemmer suverænt, hvad du vil beholde på din egen bænk. Hvis du har planer om at medbringe stort udstyr, der ikke passer til din laboratoriebænk, skal du tale med lederen af CPHLabs på forhånd.

Hvem er ansvarlig for laboratoriet?2022-11-24T12:14:47+00:00

Leder af CPHLabs er Lotte Munch Lambertsen. Du kan kontakte hende på lml@symbion.dk

Gå til toppen