Hjem2024-01-19T11:13:48+00:00

Afprøv, udvikl og dyrk dine banebrydende idéer!

Vi tilbyder laboratorieplads, netværk, kontor flexplads, gratis kaffe og et fantastisk fællesskab, så du kan opbygge og afprøve din næste store biotek idé!

Ansøg nu
Gode nyheder! Den 23. november 2023 fejrede vi vores nye laboratorieudvidelse, CPHLabs Food, med en åbningsreception. CPHLabs Food er vores nye dedikerede fælles laboratorium for nystartede fødevarevirksomheder. Få mere information her.
AT SKABE DE BEDSTE RAMMER FOR  BIOTEK STARTUPS!

Hvad får jeg ud af det?

Dedikeret laboratorieplads

Du får din egen plads i et nyt og moderne laboratorium med tilhørende faciliteter. Du får adgang til udvalgt fælles udstyr, lagerplads og et fællesskab af ligesindede laboratorie teams.

Kreativ frihed

Laboratoriet er åbent 24/7, så du har masser af tid og frihed til at eksperimentere med dit koncept, uanset om du er en natteugle eller en tidlig fugl.

Service

Kaffe ad libitum. Behøver vi at sige mere? Og så har du også adgang til veludstyrede mødelokaler, en professionel postadresse og en reception inden for åbningstiden.

Service ekstra

Hvis du vil have ekstra bling, kan du også vælge at deltage i vores interne frokostbuffet. Har du brug for mere plads eller mere privatliv, kan du også få et privat kontorbord.

Netværk

Vi tilbyder vejledning fra vores udvidede netværk af mentorer og specialister. På vores Venture Cafés kan du møde og sparre med udvalgte eksperter inden for erhvervslivet og forskningen.

Central beliggenhed

Du finder CPHLabs centralt placeret i Copenhagen Science City, tæt på både universitetets forskningsfaciliteter og det summende biotek-miljø.

VORES FILOSOFI

Deling er omsorg

Deling af principper

Vi opfordrer til deling af udstyr og viden. Hvis du deler noget af dit udstyr, vil andre sandsynligvis også dele. På den måde får du adgang til mere udstyr, end du har råd til.

Fællesskab/kolleger

Du bliver en del af et stort fællesskab, som vil inspirere, udfordre og hjælpe dig med at starte og udvikle din virksomhed. Selv hvis du er en lille startup, vil du have kolleger fra dag ét.

Specialiserede laboratorier

Du kan leje en privat bænk i et af de specialiserede laboratorier, som f.eks. CPHLabs Food, der er for nystartede virksomheder i fødevareindustrien, som har brug for plads til at udvikle deres næste fødevareprodukt, ingrediens eller proces.

INNOVATION OG IVÆRKSÆTTERI INDEN FOR LIFE SCIENCE

Test din hypotese

Adgang

Få adgang til udstyr og faciliteter til eksperimenter i syntetisk biologi og biokemi. Forbrugsvarer kan købes hos vores partnerleverandører.

Mentorship

Bliv sat sammen med en mentor fra branchen eller mød en potentiel holdkammerat gennem vores udvidede netværk.

Ingen IP eller egenkapital

Forstå potentialet i dit projekt gennem grundlæggende konsultationer med vores IP-strategipartnere. Din potentielle opfindelse er 100 % din egen.

Mød vores Startups

FormulaOne

Vi specialiserer os i formuleringsudvikling af injicerbare peptider og proteiner, der er skræddersyet til første anvendelse på mennesker.

Alcolase

På mission for at gøre alkohol til en sundere oplevelse for alle

gMendel

opbygning af morgendagens sundhedspleje for genetiske sygdomme

Plheese

Udvikling af alternative mejeriprodukter på basis af planter

Unveil Bio

Tilbyder næste generation af DNA-sekventeringstjenester til F&U-industrien.

mBioWorks

Med de nyeste genomforskningsteknologier frigør vi mikrobernes kraft til gavn for vores samfund.

Se alle

Ofte stillede spørgsmål.

Har du et brændende spørgsmål? Du finder de fleste af svarene lige her.
Ellers kan du bare skrive til os på hi@cphlabs.dk

Kan jeg arbejde med patogene mikroorganismer i laboratoriet?2023-07-21T10:15:24+00:00

Nej, laboratoriet er desværre ikke egnet eller udstyret til at arbejde med patogene mikroorganismer.

Kan jeg arbejde med GMO?2022-11-24T12:13:51+00:00

CPHLabs er ikke indrettet til brug af GMO'er. Det er dog noget, som vi håber at kunne integrere i fremtiden.

Er laboratorie godkendt til at arbejde med fødevarer?2023-07-24T08:58:29+00:00

Ja, hvis du har planer om at forske i fødevarer, f.eks. fødevareprocesser eller fødevareudvikling, kan du gøre det i den del af vores faciliteter, der hedder CPHLabs Food. Det område er dedikeret til fødevare-startups og er det sted, hvor du kan arbejde, hvis du planlægger at spise eller smage noget, du har lavet. Hvis du vil producere og sælge fødevarer, er CPHLabs Food ikke det rette sted.

Kan jeg medbringe mit eget udstyr?2022-11-24T12:14:25+00:00

Ja, det kan du! Du bestemmer suverænt, hvad du vil beholde på din egen bænk. Hvis du har planer om at medbringe stort udstyr, der ikke passer til din laboratoriebænk, skal du tale med lederen af CPHLabs på forhånd.

Hvem er ansvarlig for laboratoriet?2022-11-24T12:14:47+00:00

Leder af CPHLabs er Lotte Munch Lambertsen. Du kan kontakte hende på lml@symbion.dk

Gå til toppen